Kentekenplaat met eigen tekst ?

eurokenteken.gifVVD wil kentekenplaat met eigen tekst. Zou dat de rede van het herstel in de peilingen zijn ? Maar wel het leukste idee in jaren en ik hoop van harte dat ze daar mee wat gaan doen, maar dat zal wel een droom blijven en vooral door wat De Krom (die gene die het voorstel heeft gedaan) zegt : Of het plan doorgaat is afwachten. De krom vindt het gewoon een leuk idee ‘nu we bijna niks meer mogen van het kabinet’. Blik op Nieuws

8 gedachten over “Kentekenplaat met eigen tekst ?”

  1. Ik neem er zeker 1 paar voor op m'n auto ik wacht dit idee al jaren. in mijn eigen land is het mogelijk om je naam op kenteken te krijgen (turkye) ik zal betalen wat het ook maar mag kosten…

  2. Dat zou nog leuk kunnen worden op de weg, maar helaas, ik denk niet dat het word en zo als Monique al zegt, de regering moet zijn tijd beter besteden.

  3. Ben ik het eindelijk eens een keer eens met de VVD! 😉 Altijd leuk als het betaalbaar blijft voor de gewone mens!

  4. Natuurlijk valt hier weer goed aan te verdienen. Ik kan me voorstellen dat mensen het leuk vinden, je eigen naam in het nummerbord, maar heeft deze regering nu echt niets beter te doen?

  5. HELAAS MENSEN IN NEDERLAND GAAT NIKS VOOR NIETS !!!! Als het er ooit komt in Nederland ??? Dan zal het een ZEER lucratieve handel WORDEN ??? IN ENGELAND EN DE USA KAN JE EEN EIGEN NUMMERBORD KRIJGEN MITS NIET AL EEN ZELFDE ERAL IN OMLOOP IS B.V. MIKE 007 (hahahaha) Er zijn voorbeleden van bepaalde geliefde teksten op nummerplaten die worden verhandeld tussen de 2500 en 100.000 dollar op (in ponden weet ik niet zo 1 2 3 )

Reacties zijn gesloten.