De Paas en 10e MAD&Dyezz Podcast

Vandaag een speciale Paas podcast. Pre-listening van een paar concept tracks en mix voor de volgende album release, die in gedachte begint vorm te krijgen.

Ik werd gisteren wakker, en mijn eerste gedachte out of the blue was: ”eens inventariseren hoeveel nieuwe tracks ik nu heb”, tussen alle tracks, mixs, remix en podcasts in verschillende concept versies is het altijd even zoeken naar waar de goede versie ook alweer staat. Ook omdat ik nu via MondoTunes mijn muziek uitgeef, en daar duurt 1 maand voor een release uitkomt, en dat voelt vreemd. De EP: ”New Acid Wave” is al uit, maar mijn nieuwe album die voor het eerst heb laten masteren en de kroon op mijn werk zou moeten zijn komt pas 18 April uit: ”Real Acid Paradise” en een nieuwe EP ter ere van Ikutaro Kakehashi 7 February 1930 – 1 April 2017: ”303 Acid Party” is verzonden naar Digitalmastering.nl, dus over ruim een maand komt dit ook uit.

Dus om de zoveel tijd moet ik de boel ordenen om een overzicht te hebben en idee te krijgen wat ik kan uitgeven en op welke wijze! Maar zag net dat ik nu al ruim 120 minuten ruw materiaal heb om een nieuw album te vullen. Het moet nog het een of andere ingezongen worden, en dan moet ik het project vorm gaan geven, proberen het een geheel van te maken qua sound, nog een hoop knip en plak edit tot ik denk: ”dat is het!” Dan afmixen en verzenden voor mastering. En in de tussentijd bedenken wat ik wil uitstralen met dit album, passende cover art en tekst erbij verzinnen. Voor de titel zit ik nog in dubio tussen: ”The Human Acid Cockroach” of ”The Human Acid Cancer” het is maar net hoe hard ik het wil spelen, maar dit ook kan totaal veranderen in de loop van het hele proces die zichzelf door de tijd ontvouwd. Als je eenmaal een bepaalde vaste setting en configuratie heb gevonden en in een organische workflow zit, zijn alle hekken van de dam! 😀

Hier onder onze Paas podcast. Luister en geniet!

En in de video hier onder kan je Lady Dyezzie live horen zingen in de douche. Onze nieuwe opnameruimte.

Lady Dyezzie live singing in the shower

And also a little inpression of the 10th Easter podcast that I try to set today online 😉

Geplaatst door Madbello Music Productions op zondag 16 april 2017