De economische piramide constructie: Wiskundig gezien zijn we failliet

Het huidige westerse kapitalistische systeem is wiskundig gezien failliet. En goed doem artikel met een duidelijke uitleg waarom deze financiële crisis maar het begin is van het einde van het huidige financiële welvaart van het westen. Maar dan net iets anders bekeken: Wiskundig gezien zijn we failliet. Het verhaal is gebaseerd op de Amerikaanse staatsschuld, maar indirect zal het vast ook ons treffen, aangezien we gebruik maken van het zelfde geld systeem en alles duidelijk in mekaar is verweven en verkocht als globalisering.

De totale hoeveelheid schuld in dollars van de Amerikaanse overheid is hoger dan de totale hoeveelheid bestaande dollars. Denk daar maar eens over na, het betekend simpelweg dat wanneer de overheid alle dollars van alle Amerikaanse banken, bedrijven en burgers in beslag zou nemen er nog steeds niet genoeg dollars zouden zijn om de schuld af te lossen, er zou zelfs een grote restschuld overblijven. Waarom zou de Amerikaanse de geldpers niet gebruiken om de schuld af te betalen? newearthnews.eu

Hier onder een duidelijke visualisatie van de kredietcrisis, al is het maar een deel van het probleem en de grootste gedeelde van de schulden zijn niet gedekt met fysiek geld en of goederen, die schuld is simpel gezegd een virtueel getal in computers, gewoon lucht die het wel mogelijk maakt om de natuurlijke bronnen van de aarde versneld uit te putten te kosten van het milieuReageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D