2 MIX’s voor het geval je niet in slaap kan vallen

Ruim 80 minuten totaal nieuwe geluiden die nog niemand heeft gehoord. Gemixt in een nog vreemdere setting. Deze geluiden zijn niet zonder gevaar voor je apparatuur. Als eerste: Dark Movements, die ik net heb geüpload. En Jealousy & Lies, gisteren afgemaakt.

30 minuten vreemde en naarstige sferen in de diepste krochten van de Dark en Deep House. Deze keer heb ik het anders aangepakt. Heb 3 oude zelf opgenomen en bespeelde nummers genomen, die ook grotendeels in zijn gespeeld door Paul Z. En dat alles in de mix gezet, en daar achteraan die 3 nummers zonder mixage. Het is oud materiaal, analoog opgenomen, dus de frequenties en de sfeer liggen wat vreemd.

Heb het vermoeden dat er soms te veel diepe bassen in zitten. Net of net over de rand misschien, maar mijn systeem kon het verdragen. Juist in die diepe bassen zit er bepaalde sferen in verscholen die bepalend zijn voor de muziek. En van de andere kant heb ik echt om mijn zangtalenten gelachen, echt komisch 😀

Het is echt old school House. Begint als Detroit, dan Rap die neigt naar breakdance, en Chicago mag natuurlijk ook niet ontbreken. Nog in conceptfase, maar hopelijk kunnen jullie het waarderen.