Muzikale Update Luisteren?

Niet een update, maar drie! Eigenlijk maak ik bijna geen muziek meer, de meeste tijd gaat in het mixen, editen, video bewerking, teksten verzinnen, foto’s video en promo materiaal schieten en bewerken, en dat zoveel mogelijk delen als persbericht, post, blog, social, mailen. En mijmeren wat ik nog meer zou kunnen doen in mijn eentje om mijn muziek die ik niet meer maak te promoten.

Maar gisteren wat oud materiaal in de mix gegooid en snel bewerkt. Omdat het allemaal echt snel moet, omdat het echt een hobby is naast mijn 40 uur werkweek van 8 tot 5. Kan niet uren zitten klooien aan een geluidje, tikje, overgang dat niet naar mijn zin is. Het is kiezen of delen, dan maar zo! En ik vind het wel geinig dat grove amateuristische geluid met zo veel fouten er in dat het waarschijnlijk echt over de rand is, maar als je tientallen uren aan iets heb zitten sleutelen, zal er hoe dan ook iets moeten uitkomen, en of het dan slecht is, is het dan pech! Als ik 4 uur op een dag slaap is het al veel šŸ˜€

Maar hier een test/concept mix die behoorlijk bizar is als je verder luister. The Royal Symphonic Jazz (by ordinary people Mix). Een nieuwe wereld en een nieuwe sound. Het is intens, maar ook gedempt. Jazz ritme gestopt in 1/4 House beat. 87.5 bpm maar soms super snel om je oren heen razen. Kan het vreemder? En voor de rest nog 2 video’s bewerkt en op Youtube geplaatst, geen videoclips of zo, maar net iets aantrekkelijker voor een videosite.