Een mooie dag

mike.bmpWat een heerlijke dag vandaag. Dat kan je wel eens hebben. Stralende strake blauwe hemel, een frisse droge lucht, wind stil en dat stille wil ik vandaag houden. Geen zin om nieuws bronnen te raadplegen en alle ellende van de wereld te lezen. Dus als het lukt zal ik het heel luchtig houden. Waar ik de laatste tijd aan sta te hikken is mijn Video Dump, kan er uren naar kijken, het kom maar niet uit de test fase en weet niet wat ik daar mis, het is sober en elke keer krijg je een andere banner te zien, ik weet niet wat jullie er van vinden, maar volgens mijn heb ik er te lang naar gekeken. Een goedemorgen en tot straks.

9 gedachten over “Een mooie dag”

  1. Aangezien ik een standaard wil uitvoeren op al mijn sites, je weet wel, overgaan naar op 2.3.1 met een compatibele template en plugins.

  2. Het weer was idd heerlijk vandaag. Lekker langs het water geweest vanmiddag, en de boel lekker de boel gelaten.

    Ik begrijp ergens wat je bedoelt met die video pagina, maar mijn voorgangers zijn zeer positief, dus mss zit ik er helemaal naast..

  3. Het weer is zeker lekker! Nu nog even 25 graden en dan is het perfect! 😉

    Leuk je nieuwe videodumpgebeuren maar als ik naar je header kijk dan concentreer ik me voor dit moment liever op het zonnetje buiten! 😉

Reacties zijn gesloten.