Goedemorgen uit Den Haag

2 gedachten over “Goedemorgen uit Den Haag”

  1. Ja Den Haag het is een mooie stad, maar soms voel je je eigen niet thuis in een stad waar je geboren bent. Een soort van geboren worden in het verkeerde lichaam maar dan in je woon/geboorteplaats.

    Den Haag heeft mijn jeugd veel goeds gegeven. Leuke buurt altijd wat te doen met die vrienden en vriendinnen. Heel veel wezen stappen lol gemaakt en mezelf vermaakt. Maar als je dan ouder (kuch… dit klinkt echt oud) wordt merk je dat er iets mist en je graag wat rust wil.

    Ik ben blij dat ik een Hagenees ben en ook de mentaliteit daarvan heb, gewoon recht in je bek. Nee ik heb mijn plekje gevonden en ga nu verder door het leven als Brabonees.

    1. Niets mis met het Brabants leven, maar het gevoel niet een stad thuis te horen heb ik nooit gehad, terwijl ik in verschillende steden heb gewoond. Was 14 jaar toen ik weer terug naar Den Haag kwam, het is wennen en je voel je in het begin best eenzaam, maar op een of andere manier heb ik Den Haag eigen gemaakt, zo als ik het ook met andere steden heb gedaan. Maar Den Haag is best relax, en naarmate je ouder word ga ik steeds meer waarderen šŸ˜‰

Reacties zijn gesloten.