Miss Mar gaat Marvelous

madbello.jpgVloggen is drama. Parodie-beautyvlogster Miss Marvelous van het Team Driel aan het werk, kijk en huiver… Kan niet anders zeggen dat het echt goed en strak opgenomen is en de afwerking is super, dit concept zou het nog eens wat kunnen worden en zeker ook leuk voor op TV. Meer weten over Miss Mar goes Marvelous? Lees dan haar blog op: missmar.nl en vergeet vooral niet haar nieuwe Facebook pagina LEUK te vinden.

”Joehoe! Hier is de allereerste video van Miss Marvelous! Speciaal gemaakt voor het YouTube Kanaal van #TeamDriel. In deze hilarische DIY beautyvlog laat Miss Marvelous op ludieke wijze zien hoe je kunstige nagels in een handomdraai maakt met de nailart van Izgo. Abonneer je op ons kanaal en blijf op de hoogte van #TeamDriel en Miss Marvelous. Duimpje omhoog als je dat nog niet gedaan hebt! Met dank aan: Kruidvat, Rimmel London, Izgo, Miss Mar als Miss Marvelous, #TeamDriel”

Ook het bonusmateriaal achter de schermen bij Miss Marvelous zien?

Miss Mar goes Marvelous

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Een gedachte over “Miss Mar gaat Marvelous”

Maak mij blij en geef reactie :D