VOC-mentaliteit ten TOP

januskop.jpgDe ontslagrecht versoepeling van Donner is de manier om ons weer slaaf te maken van het grootkapitaal en de wereldpolitiek. Het is in Nederland makkelijker om van je vrouw af te komen dan van een werknemer. Makkelijk ontslag om werk te creëren ? En voor je het weet heb je geen vrouw, geen werk meer en word je vervangen door lagelonenwerkers uit het geliberaliseerde Oost-Europa. Leuker kunnen we het niet maken en Christus Dacht Anders en alweer blijkt de christelijk masker van het CDA van Donner en Balkenende flinterdun is. Eindelijk wordt de januskop van het CDA zichtbaar. Dit zijn maar een paar zinnen van Silvia Videler en uit het NRC om de stelling te verduidelijken en vergeet niet deze aflevering van Koenfnoen Carol te kijken : Gerrit-scrooge.wmv en je kan voelen waar dit land naar toe gaat.

2 gedachten over “VOC-mentaliteit ten TOP”

  1. Dat er wat gaat veranderen aan het ontslagrecht, dat is zeker…Maar in welke vorm is volgens mij (nog) niet helemaal duidelijk? Stel dat een werkgever verplicht wordt om de medewerkers scholing te geven bij aankomend ontslag dan is dat toch goed voor beiden? Beter dan àlleen maar een zak geld én kosten voor advocaten? Maar okay, eerst afwachten hoe het wetsvoorstel van Dönner Kebab er uit komt te zien?

  2. Die wet gaat er doorheen, en is een nagel aan de doodskist van werkend Nederland. Ik nap niet dat We niet massaal de straat opgaan…

Reacties zijn gesloten.