Waanzinnige Mix van Laurent Garnier

Live @ Weather Winter (Paris) – 2015. Echt een iconische en diepzinnige mix van ruim 3 uur die door al je wezels gaat, luister en huiver!

Follow me on Facebook: https://www.facebook.com/AudioMill
Catch me on Soundcloud: https://soundcloud.com/audiomill
Find me on Mixcloud : http://www.mixcloud.com/AudioMill/
Check out my second Youtube channel https://www.youtube.com/user/TheRJen

Met dank aan SirCumSized šŸ˜€

Laurent Garnier (Boulogne-Billancourt, Frankrijk, 1 februari 1966) is een Frans technoproducer en dj. Garnier begon als dj aan het eind van de jaren 80 in Manchester in Groot-Brittanniƫ. Hij wordt gezien als een belangrijke pionier bij het opbouwen van de Franse dancescene.[1] Vanaf de jaren 90 treedt hij over de gehele wereld op in clubs, op festivals, grote en kleine raves en warehouse-parties, en in radio-uitzendingen. Met behulp van de door hemzelf gecomponeerde muziek stelde hij zichzelf in staat diverse muziekstijlen, zoals deep house, (Detroit-)techno, acid house, trance, jazz etc. te verbinden.

Via: Wikipedia

Of anders direct naar: laurentgarnier.com en ook te luisteren op: Soundcloud.com

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D