Zonsopgang in hartje Den Haag

Voor de verandering ben in vanochtend in plaats van met de fiets de tram genomen. De Haagse zijstraten en de meeste stoepgedeelde waren spekglad. Het voordeel is dat je in de tram lekker asociaal de hele rit kan Twitteren en deels geparfumeerde of stikkende deel van de trambevolking kan negeren. Maar het allermooiste is dat je makkelijker even stil kan staan om een moment vast te leggen voor zo ver het over zou kunnen komen. Alleen jammer dat ik alleen mijn mobiel bij me had en geen tijd meer had om te blijven wachten dat de zon echt zou opkomen.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “Zonsopgang in hartje Den Haag”

  1. Ziet er leuk uit zo'n laag opkomend zonnetje. Ja dat heeft wel wat in zo'n overvolle tram tussen de parfum,zweet en knoflookluchten. Ben blij dat iedere dag met het scootertje gaat, al hoewel het vandaag wel erg glibberig was.

Maak mij blij en geef reactie :D