De Leugens op Social Media

Korte en eerlijke film laat zien hoe iemand een ander beeld schets van wat ze op social media post.

Een carrière gedreven vrouw genaamd Meredith wie het leven dat ze altijd al van gedroomd had online. Meredith streeft naar een evenwichtig leven: fit blijven, hard werken en verbinden met haar vrienden. Zij is bezig met het creëren van haar “image” in haar bredere sociale media vriendlijst. Maar ze ontwaakt op een dag en realiseert zich dat haar spiegelbeeld is slechts het verzameling van foto’s die ze heeft gedeeld met anderen. Is dit haar leven? Of gewoon een zorgvuldig samengesteld brand (merk)?

Via: gizmodo.com

Kerith Lemon is een schrijver, regisseur en maker met een rijke ervaring in multi-platform storytelling en creatieve verhalen.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D