Zach King Op Zijn Best (VIDEO)

Zach King heeft echt hele sociale humor, echt! Zijn humor is een implementatie van socialmedia en video technieken die echt geniaal zijn bedacht en zonder pretenties gepresenteerd.

Soms heel flauw, maar des te flauwer het word, hoe hilarischer het is, maar dat is kwestie van smaak. Zach King humor is zeer interactief en virtueel in beeld gebracht, sommige zijn echt te geniaal en goed in elkaar gezet. Dus echt een aanrader om te kijken, hij is in 2008 op Youtube begonnen met posten, en van af 2013 via Vine en ondertussen uitgegroeid tot een internet fenomeen.

Weer geniaal en grappig šŸ˜€

Posted by madbello on dinsdag 15 december 2015

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D