Zach King Het Vine Fenomeen

Zach King heeft echt te leuke humor. Soms heel flauw, maar des te flauwer het word, hoe hilarischer het is, maar dat is kwestie van smaak. Zijn humor is zeer interactief en virtueel in beeld gebracht, sommige zijn echt te geniaal en goed in elkaar gezet. Dus echt een aanrader om te kijken, hij is in 2008 op Youtube begonnen met posten, en van af 2013 via Vine en ondertussen uitgegroeid tot een internet fenomeen. Ten eerste hier al wijn werk op zijn Vine.co en ook leuk om te volgen is zijn Facebook. Kijken dus!!! Hier onder een te leuke compilatie van zijn werk.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Een gedachte over “Zach King Het Vine Fenomeen”

Maak mij blij en geef reactie :D