Hanneke Groenteman vind jammer dat je mensen niet mag verwonden

TV presentatrice Hanneke Groenteman vliegt uit de bocht. Als ik zo’n uitspraak zou doen dan zou dat ”normaal” gevonden worden, maar als zij dat op haar blog zet is een ander verhaal:

Jammer dat Berlusconi verwonden natuurlijk niet mag, dus dat de (verwarde) gooier flink gestraft zal worden, want als ik het iemand gun dat hij flink gehavend wordt, te beginnen in zijn groteske uiterlijk, is het wel Berlusconi. hannekegroenteman.nl

Op haar blog kan je natuurlijk geen reactie achterlaten, maar gelukkig als je registreert kan je hart op Joop.nl luchten voor zo ver je reactie daar toegelaten word, anders kan je het altijd op hpdetijd.nl en.bbrussen.nl je ongenuanceerde mening van de daken schreeuwen.

3 gedachten over “Hanneke Groenteman vind jammer dat je mensen niet mag verwonden”

  1. @SirCumSized : JAAAAAAAAAAAAA!!! Die ga ik op Twitter pleuren, waarom kom ik niet op zulke geniale dingen šŸ™‚

    ''Erg jammer is dat linksdenkende intellectuelen zoals mevrouw Groenteman niet geslagen mogen worden in het openbaar''

  2. Het residu wat overgebleven is na haar uithongeringsdieet zoekt dus de grenzen op van de vrije meningsuiting? Ik ben benieuwd hoe zij het zou vinden als iemand anders zou schrijven dat het wel erg jammer is dat linksdenkende intellectuelen zoals mevrouw Groenteman niet geslagen mogen worden in het openbaar?

    Typisch weer een opmerking van zo'n salonsocialist; links lullen en rechts vullen….

Reacties zijn gesloten.