Sbarro! Monsterlijke Raceauto

Kijk en huiver naar deze Sbarro Espera ES-13 Flèche Rouge!!! Hij is bloedmooi van lelijkheid en je moet goed kijken wat de voor en achterkant is. Persoonlijk vind ik het zeer aparte en geniale design uit de Zwitserse school van Franco Sbarro. Helaas kon ik geen rijdende beelden van vinden. En de Sbarro Espera lijkt meer dan het uiterlijk laat blijken en het heeft zeker geen 2000pk zo als een Bugatti Veyron, maar een povere 1.6 Citroën DS3 motor met maar 156 pk, die 700 kilo moet voortstuwen.

Bron: autoblog.nl uit 2013 en bedankt Robby V. voor de tip.
Ondanks alles vond ik deze lage resolutie video best wel indrukwekkend, misschien door de muziek dat ze daar voor gebruikt hebben.

4 gedachten over “Sbarro! Monsterlijke Raceauto”

  1. Ziet er wel vet uit. Vind het nog steeds heel wat dat ik 1x in een Ferrari F40 heb mogen rijden op de openbare weg. Lang verhaal hoe dat zo gekomen was. Maar deze man in een duur verzorgingstehuis in Wassenaar had dus veel meer dure wagens ook een dikke Hummer helemaal gepantserd. Als je daar in reed hoorde je niets meer van de buitenwereld, ruiten waren 4cm dik.

      1. Het is leuk om is meegemaakt te hebben. Veder is het gewoon ruk en weinig luxe in zo’n ding. Alles is krap en het lawaai van de motor achter je is ook niet te doen denk ik als je lange stukken gaat rijden. De power die er in zit is wel ziek. Maar geef mij maar een mooie nieuw Astra als ik mag kiezen.

Reacties zijn gesloten.