Vermilion Cliffs in Timelapse

Schitterende beelden geschoten en Geproduceerd door Gavin Heffernan en Harun Mehmedinovi?. Gemaakt in samenwerking met BBC Earth en muziek: “White Dwarf 2” van Terry Devine-King. Uitgevoerd door het Royal Philharmonic Orchestra.

TEMPEST VERMILION from Sunchaser Pictures on Vimeo.

De meest exotische donkere hemel locaties in Noord-Amerika, terwijl het onderzoeken van de complexe biologische en psychologische effecten van lichtvervuiling op de samenleving. Vermilion Cliffs Nationaal Monument in Arizona, enkele van de meest unieke landschappen op de planeet, van de rode ijzeroxide kliffen, aan de Jura-tijdperk versteende zandsteen van White Pocket. Deze is voorzien van wat sommigen hebben beschreven als “brain rocks” en “bloemkool rotsen,” mogelijk gevormd door de aardbevingen na het landschap werd gelithifieerd van het zand in de rotsen. White Pocket word door heel weinig bezoekers bezocht, als gevolg van een uur-lange rit door zware zandwegen vaak onbegaanbaar als gevolg van regen en sneeuw.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D