Ronald Groen

ronald-groen.jpgkorporaal Ronald Groen 21 jaar Requiescat in Pace. Gestorven voor een veiligere wereld ?

Condoléancesite van Defensie

De herdenkingsgalerij nu op 11 🙁

En voor de rest heb ik hier geen woorden meer voor en zo op de foto te zien, een goede jongen waar we de lach van zullen moeten missen.

16 gedachten over “Ronald Groen”

 1. Ronald,

  Zo’n goeie jongen.
  Verdomme,, Waarom hij?
  Waarom moest hij zijn leven opgeven?
  Hij blijft in mijn gedachten.

  x Zijn oude kleine buurmeisje.

  p.s Hij is nog steeds aan het rondspoken in mijn kop..

 2. Als je denkt het zo goed te weten door te zeggen dat ze kiezen voor het bedrijf de landmacht dan weet je ook denk ik ook wel gaat om een wederopbouw missie en niet zoals jij suggereert een aanvalsmissie dus hou alsjeblieft je commentaar voor je als je niet weet waar je over praat
  p.s. dit was een vriend van mij dus ik weet wel waar het om draait.

 3. Ik kom zelf uit epe en ken ronald persoonlijk, ik wens de familie heel veel sterkte toe in deze periode!
  Ik wil 1 ding zeggen, Nederland is zo dom..what the fuck doen we nog in dat kankerland! het schiet niet op met die eigenwijze domme moslims godverdomme!
  ik zeg maar zo, een paar atoombommen kan geen kwijt!

 4. Haal al die militairen daar weg.. Het schiet niet op zo.. hoeveel mensen moeten er nog gaan.. STOP WAR, MAKE PEACE!!!

 5. Allereerst wil ik alle nabestaanden veel sterkte wensen met het dragen van hun enorme verlies. Verder moer het van mijn hart dat als iedereen zou denken zoals enkele van bovenstaande reageerders, dat wij in Nederland nu waarschijnlijk nog steeds Duits zouden spreken. Niemand kiest ervoor om de dood ingejaagd te worden, wél kiest men ervoor om hun vaderland te dienen in tijden van nood, waar anderen slechts vanaf de zijlijn toekijken en kritiek leveren. Diezelfde criticaster moeten dan vervolgens gered worden van een toekomst in onderdrukking door echte kerels zoals Ronald en de zijnen.

 6. Naast dat ik de familie heel veel sterkte wil wensen met hun enorm verlies, zou ik zo graag zien dat sommige mensen nu eindelijk 's begrepen dat kiezen voor de landmacht niet kiezen voor narigheid is. Deze jongens en meisjes hebben niet getekend voor ellende,ze zijn daar niet om oorlog te voeren, zij zijn bezig te helpen een land op te bouwen, mijn respect daarvoor!

 7. Ja Soldaatje spelen in het EGGIE heeft zijn risico`s !!!!! Ik hoop dat mijn zoon niet voor het Leger kiest. Zullen ze op die leeftijd denken dat het Leger net zoiets is als Het A-Team (1000 kogels schieten en geen slachtoffers ???)

 8. Als er morgen een glazenwasser van een hoogwerker valt, wil ik het condoléanceregister wel eens zien. Deze soldaat wist wat hem te wachten stond toen hij het leger in ging…

 9. Buiten dat ze weten waar ze voor tekenen vind ik het wel weer zo van erg zeg, maar de slachtoffers aan de andere kant doen ze minder droevig om.

 10. Yep en weer een helaas dood, maar ja je weet waar je voor heb getekend je weet de risico's dus helaas.

 11. Als je er voor kiest bij het "bedrijf" landmacht te "werken", weet je wat de risico´s zijn. Zolang er mensen zijn die voor dit "beroep" kiezen, zullen er heilloze missies zijn, waarin het personeel opgeofferd wordt.

  Dit alles ter meerdere glorie van randdebielen als JP en Jeep de Hoep Scheppert.

 12. Diep triest, ik hoop dat de familie ooit kan verwerken waarom juist hun zoon/broer/neef of what ever dit is overkomen!

 13. Tis heel triest dat we er weer een hebben verloren in een zinloze oorlog…

  Het eerste waar ik naar kijk is hoe hij om het leven is gekomen en ook deze keer was het een bermbom (beter dan dood door eigen vuur…)

Reacties zijn gesloten.