Kippenvel Clip van Rapper STEEN

Steen – Alles Goed. Je zou het niet verwachten en alles behalve van rapper Steen, en dat voor de eerste keer zonder een keer het woord ”kanker” te noemen. Zeer ontroerende en autobiografische videoclip die je een paar keer moet zien en zeker tot het einde. Na het muziek nummer krijg je de speech te horen en zien die hij op de begrafenis van zijn vader heeft uitgesproken, echt kippenvel! Hoe hij het verwoord en daar mee omgaat, bijna non-dualistisch. Dus kijk!

R.I.P. Hans Kosterman 13 mei 1945 – 18 juni 2015. Alles Goed is een track van het nieuwe album “Baby” van Steen. Bestel een fysiek exemplaar op www.infectedrecords.nl of Download het album op Itunes!

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D