Facebook Embed op je Weblog

facebookanolOpenbare content van Facebook op je blog plaatsten. De laatste tijd heb ik gemerkt dat de oude embed code die je direct van je timeline van Facebook krijgt maar gedeeltelijk werkt. Vaak alleen in je home gedeelte goed zichtbaar is en als je op singlepost klikt zie je maar een samenvatting zonder content van foto’s of zo. Maar als je direct hier op gaat: developers.facebook.com/docs/plugins/embedded-posts kan je een andere code krijgen die ”overal” op werkt.

Het belangrijkste is dat je eerst de link neemt van de content die je wilt embed: Zie plaatje hier onder waar je die kan vinden, klik er op en dan kopieer je de url hier boven in de adresbalk.

Facebook embed op blog

En die url kopieer je en pasta weer in de boven genoemde pagina van Facebook:

Facebook embed op blog 2

En daar onder op die pagina zie je een blauwe smurfenknop met: Generate code. Je klik er op en je krijg twee codes, van de twee moet je de onderste nemen en die zet je in tekst mode in je weblog waar je die content wilt hebben en klaar is kees!

Facebook embed op blog 3

6 gedachten over “Facebook Embed op je Weblog”

  1. Grappig, maar is dit niet de omgekeerde wereld om een facebook-post op je blog te plaatsen? Gebruiken we Facebook juist niet om mensen op onze blogposts te wijzen? 😉

Reacties zijn gesloten.