Politiestaat der Nederlanden (inval video)

Gisteren circuleerde, ook vandaag trouwens, deze video hier onder. Een politie inval in samenwerking met gemeente en waarschijnlijk nog wat andere diensten. De ontzetting is groot, zelf GeenStijl besteed er aandacht aan, Bert Brussen is geschokt en de zaplog gemeenschap is verontwaardigd. Maar wat weten we eigenlijk over deze video? Zonder aanvullende informatie zegt deze video helemaal niets aangenomen dat het niet in scene is gezet. Maar als het inderdaad zo zal zijn dat de gemeente met politie zo maar mag invallen is niet meer dan zeer zorgwekkend, al vind ik dat bepaalde individuen echt zonder pardon in de gaten moeten worden gehouden en zelf meegemaakt dat het riool verstopt was geraakt door een wietplantage boven mijn huis en de stront zo mijn huismaker in dreef, echt! Zonder dolle en wat doet de politie? Op dat moment niets en het heeft letterlijk nog maanden geduurd voor ze overgingen tot een inval en alles leeg te ruimen. Dus voor mijn heeft het dubbeltje twee kanten.

Wat ik tot zo ver werkelijk in deze montage zie is een vervelende ventje die met zijn camera loopt te zwaaien.

7 gedachten over “Politiestaat der Nederlanden (inval video)”

 1. Beetje vreemd wel; er is geen huiszoekingsbevel en toch gaan ze gewoon naar binnen. Moeten ze dat niet eerst vragen of worden uitgenodigd?

  En dan omdat de "basisadministratie" moet worden onderzocht?

  Hoewel, aan de andere kant; als een deur ernaast wordt geforceerd, moet er kennelijk wel toestemming zijn van de officier van justitie; er mag niet zomaar worden "ingebroken".

  Dubbel verhaal, maar echt fris ziet het er niet uit.

  Lijkt me inderdaad geen echt "lekker' ventje, maar ook ik heb een paar hele negatieve dingen gezien van de politie (ook positieve gelukkig).
  .-= Kijk ook eens op Geertje´s laatste blog item : ..Lampionnenoptocht op Sint Maarten =-.

 2. @ Madbello; ah dat verklaart, in die wijk is voor de pettenbrigade zoveel te doen. Ik vermoed dat daar sowieso zo'n 600 "green houses" staan? Is namelijk Big Business dat "groene goud" hoewel nu de pakkans veul groter is dan toen…

 3. @SirCumSized : Dat was 5 jaar geleden toen ik nog op de van Zeggelelaan woonde in een Haags portiek woning aan de begane grond, ENECO was al 3 keer geweest aangezien alle gemeentelijke stoppen bij mijn liepen, maar die kan niets anders doen dat de politie inlichten die dan ook weer maanden onderzoek moet gaan doen, het zijn en blijven ambtenaren 🙂

 4. Het dubbeltje heeft ook wat mij betreft twee kanten; ten eerste doet de Haagse Panden Brigade maar ook de Rotterdamse Panden Brigade ook goed werk. Je wilt echt niet weten hoeveel illegale onderhuurconstructies ze hier in Den Haag en Rotterdam hebben opgerold, dat is winst voor de maatschappij. Daarnaast ben je wel erg zuur als in jouw huurwoning ook diverse andere lui staan ingeschreven in het GBA. Jij als huurder kunt hun niet uitschrijven want datr moeten de ex-huurders zélf doen. Stel er staan in GBA 6 mensen op jouw adres; dan is de kans groot dat de pandenbrigade bij jou binnenvalt? En Mike; in jouw geval had ik ENECO gebeld; die hebben het grootste belang om een woning met een hennepplantage te ontruimen want de afgetapte energiemeter draait meestal overuren en verbruikt als een concert van U2.

Reacties zijn gesloten.