Opkomende Mist

De Strijkijzer in opkomende mist. Het begon als een heldere mooie ochtend terwijl ik via de telefoon gehoord dat het in Zoetermeer helemaal grijs was. Geen uur later zag ik dit, de zonnestralen die de mist en het vocht vanuit het binnenland de mist weg dreef naar de zonnige kust. Zo iets had ik al eerder meegemaakt maar dan heftiger: Hofvijver in de mist met opkomende zon vanuit de Tweede Kamer. Dat levert altijd mooie plaatjes op en hier onder weer een er van:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Een gedachte over “Opkomende Mist”

  1. Ja jouw foto's maken mijn dag altijd weer erg blij. Heb ook een van jouw foto's als achtergrond van mijn desktop staan. Een foto van het strijkijzer in de avond met de stoplichten erbij. Ik mis Den Haag niet maar als ik dan jouw foto's ziet geeft het mij toch een warm en bekend gevoel.

Maak mij blij en geef reactie :D