Hofvijver in de mist met opkomende zon vanuit de Tweede Kamer

Vandaag was weer zo’n meteorologische maffe dag. Sta op en kijk naar buiten, blauwe stralende heldere lucht (07:00). Half uur later loop in naar buiten en het is nog steeds stralend weer, alleen wat heiig. Kijk in een zijstraat en zie aan de andere kant van het spoor richting Bezuidenhout een dikke laaghangende wolk grijze mist. Binnen 10 minuten valt de binnenstad half in de sluiers van de mist en terwijl het helemaal door de mist word omhuld komt tegelijkertijd de zon boven de stedelijke horizon.

Was onderweg en toch een vreemde overgang van stralend weer met opkomende zon en invallende mist op de vroege ochtend. Het ging eigenlijk te snel om het allemaal goed vast te leggen. Maar toch!

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

4 gedachten over “Hofvijver in de mist met opkomende zon vanuit de Tweede Kamer”

Maak mij blij en geef reactie :D