Clean Bandit en aanverwanten

Niet zo lang geleden stuit ik tegen Clean Bandit en daar raakt ik helemaal verzot op. Dat minimalistische melodietjes en superstrakke beats die soms net iets te kort en even uit het ritme lijken te gaan zijn voor mij zeer intrigerend en houden mijn aandacht vast. En zo maar bij balorigheid doet ik af en toe een zoektocht op YouTube en speel ik zo maar een muzieklijst die Google anex Youtube mijn voorschotelt en kan niet anders zeggen dat het deze keer een paar zeer leuke nummers tussen stonden die ik de moeite waard vind om te delen. Luister en huiver:

Hier onder nog 6 videoclips en dito muziek:

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D