Clean Bandit

Dit was het eerste nummer dat Radio 1 in de ochtend van afgelopen donderdag om een uur of zes werd gedraaid. En ik was gelijk wakker en blij verrast door deze sound. Lekkere loopjes en herhalende melodietjes en violen strak in het ritme, maar! Het ritme loopt niet altijd zo als verwacht, net of er iets niet klopt en een stuk er uit is geknipt of verkort en het andere gedeelte net te snel begint in een hobbel, maar ook weer niet. Best apart. Hier hun site en Facebook en niet te vergeten Twitter en vergeet ook al hun andere nummer te luisteren, die zijn zeker de moeite waard en Clean Bandit verbreekt record Nederlandse Spotify.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

5 gedachten over “Clean Bandit”

Maak mij blij en geef reactie :D