Godzilla (review + trailer)

Naar deze film had ik me echt super verheugd na maanden lang de geweldige trailer te hebben gezien. En gisteren was de laatste dag dat je het in het IMAX kon zien, dus het was alles op alles om de laatste voorstelling nog te pakken te krijgen. Maar helaas viel mij deze film hartstikke tegen en was blij dat de film was afgelopen, en dat heb ik echt niet vaak. De hele film kom me op een of andere manier niet boeien, hoewel de film opzich technisch wel goed in elkaar stak, de monsters vond ik ook niet echt angstaanjagend genoeg en kwamen niet echt reëel over. In de hele film is me niet duidelijk geworden wat de meerwaarde van 3D was, in 2D is het volgens mij net zo indrukwekkend. Echt een popcorn buster:
**********

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D