Goedele Liekens vs Ad van den Berg

De seksuoloog versus de pedofiel. HET Gesprek. Ik moest even kijken of het geen HOAX is, maar het is echt waar, aanstaande zondag op TV. KIJK !!! Dat word smullen, walgen en alom verbazing.

Aanstaande zondag een nieuwe, controversiële 1 op 1: de ontmoeting tussen de seksuoloog Goedele Liekens en de pedofiel Ad van den Berg. Een 1 op 1 over een van de laatste taboes die ons land nog rijk is: pesoseksualiteit. hetgesprek.nl


Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

7 gedachten over “Goedele Liekens vs Ad van den Berg”

 1. De VTM is hier nog het ziekste van al misschien? Het is ongelofelijk dat ze zendtijd geven aan zo een ziek persoon. Laten we iedereen even sensibiliseren wat betreft kinderporno! niet te geloven. Dat Goedele die niet afmaakt in haar talk-show. Wat een geit!

 2. Waarom geven mensen deze vent aandacht?

  Waarom laten ze hem op tv komen.

  Hij is een vieze vent die erachter is gekomen dat een kind

  makkelijk beinvloedbaar is.

  Klein stukje gezien maar kots deze vent echt uit.

  Ik heb een beetje aan zijn piemel gezogen…….en aan zijn kont gezeten.

  Dat dit zomaar uitgezonden kan worden dat hier geen stappen worden ondernomen deze mafkees in een gesticht te zetten en nooit meer uit laten komen. Of in de gevangenis waar die mannen hem ff laten zien wat macht is!!!!!!!!!!!!!!!!

Maak mij blij en geef reactie :D