The Amazing Spider-Man 2 (review + trailer)

Deze film in 3D en in het IMAX zien is een waar spektakel qua beeld en effecten. Wat dat betreft zijn de film van Marvel een lust voor het oog wat betreft de heldere 3D beelden en het grote IMAX scherm gaf soms echt kippenvel om Spider-Man zo door de wolkenkrabbers ze zien slingeren. Maar op een of andere manier vond ik deze Spider-Man iets te grappig en losbollig als striplezer. De film was op bepaalde momenten te theatraal, overdreven Amerikaans enthousiasme waardoor je het niet meer serieus gaat nemen. Maar voor de rest was het echt een lust voor het oog.
**********

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D