Kill Your Darlings (review + trailer)

Kan niet anders zeggen dat het een gedurfde rol was voor Harry Potter, het was in ieder geval de eerste die ik hem in een andere rol zag en hij deed het zeker niet onverdienstelijk. Het is een film meer voor het alternatieve circuit over de jonge jaren van beroemde Amerikaanse schrijvers van de jaren 70 in New York in de tijd van de tweede wereld oorlog en nog ook eens gebaseerd op waar gebeurd verhaal. Vooropgesteld dat het niet echt mijn soort film is, trok de cast van acteurs mij wel aan en al met al best te pruimen als je niet allergisch bent op zoenende mannen en herenliefde, maar op een of andere manier miste wel die ene vonk en het enthousiasme wat je in veel literaire film wel ziet. Maar misschien was het ook wel de bedoeling om een beetje de lamlendige sfeer van die tijd en personages te duiden.
**********

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D