Kankerlijers (review + trailer)

Mijn zoon wou het heel graag zien en kan niet anders zeggen dat het een prima film is voor jongeren en pubers om de ziekte onder de aandacht te brengen. Maar meer ook niet! Ik vond het plat en miste een verhaallijn, je ziet een groep jongeren die de tijd doorbrengt in het ziekenhuis en daar lol en verdriet delen. Alles speelt zicht in dat ziekenhuis af, je ziet geen medische achtergronden en behandelingen, of hoe ziek je er van word. Wat je je wel ziet is dat zich suf blowen in de kelder bij de man van de technische dienst, ze zijn ziek, dus ze mogen de boel slopen en het ziekenhuis op stelten zetten. Dus al met al is het geen confronterende film met echte diepgang, maar wel leuk voor jongeren die in een deuk liggen als ze roepen:
we zijn niet ziek maar we zijn kankerlijers!
**********

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

4 gedachten over “Kankerlijers (review + trailer)”

  1. Slechte film dus. Ik heb zelf een keer over zo’n afdeling gelopen en ik werd er niet vrolijk van. Zoveel kleine kinderen doodziek en totaal futloos in bed lagen met allerlei slangen draadjes en toestanden. Ja de kinderen die in hun laatste fase waren en dus zo goed als beter waren zaten in een zaaltje wat te knutselen en te doen. Ben niet snel onder de indruk maar wat was ik blij dat ik buiten was en dat ik gezond ben.

Maak mij blij en geef reactie :D