De #Celfie van Badr

Het nieuws van de dag was echt om te huilen. Badr Hari krijgt ruim een jaar cel met allemaal voorwaardelijkheden en in Kiev gaan alle moordenaar vrijuit door Europese akkoorden en de opper moordenaar Vladimir Vladimirovitsj Poetin blijkt geen blaam te treffen, terwijl de man het allemaal had kunnen voorkomen, kijk maar alleen al in Syrië hoeveel doden er zijn gevallen omdat er van Rusland en China niet mogen ingrijpen en in Kiev het zelfde. Maar gelukkig mag Benno L. op de kosten van de belastingbetaler op zijn flatje blijven, dat vind 84% van de meerderheid in zijn buurt althans. Als je het niet erg vind ga ik vrijwillig hangen!

celfie

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D