The Butler (review + trailer)

Het is een mooi, ingetogen en rustige film. Best spanningsloos als je het mij vraagt, maar wel lekker om weg te kijken en wist niet dat Oprah Winfrey ook actrice is. Het mooie aan deze film vond persoonlijk dat ze laten zien hoe de wereld kan veranderen in een mensenleven, een lesje in nederigheid en niet voor te stellen dat het niet eens zo lang geleden was dat we in een zo barbaarse wereld leefden en nog in vele werelddelen is het zo gesteld met discriminatie, klasse scheiding, martelingen en oorlog. Ik zelf ben geboren in een gescheiden en stabiel Europa waar de meeste mensen gewoon in hun eigen land woonde, de TV’s nog zwart en wit waren en voor de rest weinig kleur om je heen had. Kijk maar nu! 60% in Den Haag is van allochtone afkomst en we lopen met de meest geavanceerde mobiele en communicerende computers op zak die alla moment verbinding kan maken met de hele van wereld. De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Eugene Allen, die vanaf 1952 daadwerkelijk butler was van zeven Amerikaanse presidenten waaronder Richard Nixon, John F. Kennedy en Ronald Reagan.
**********

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D