De Blogparel 2013

mail-google-com2Zaterdag 1 maart zal in het Centraal Museum Utrecht de jury de prijzen uitreiken aan de winnaars. Van 14.00 tot 17.00 uur is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in De Kapel van het Centraal Museum. Voor en na de prijsuitreiking hebben Blogparelgasten gratis toegang tot de tentoonstelling “Surreële werelden”. De Kapel is open van 14.00 tot 17.00 uur voor een informele ontmoeting van Blogparelgasten en belangstellenden. Uiteraard met een drankje en een bescheiden hapje.

Tussen 15.00 tot 16.00 uur vindt de prijsuitreiking plaats. De jury maakt de winnaars bekend en zal de prijzen overhandigen. Iedereen die een kandidaat voor de Blogparel 2013 heeft ingezonden, alle kandidaten en genomineerden krijgen een uitnodiging toegestuurd. Ook worden alle deelnemers van de vorige edities van de Blogparel uitgenodigd. Wil jij er ook bij zijn? Dat kan door je naam te mailen naar postmaster@peterspagina.nl Je krijgt dan de uitnodiging toegestuurd en je naam komt op de gastenlijst.

Uitgebreide info te lezen op de: blogparel.nl

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Een gedachte over “De Blogparel 2013”

Maak mij blij en geef reactie :D