The Hobbit 2 (review + trailer)

The Desolation of Smaug. Ik vraag me af waarom ik naar deze film ben gegaan. Was sowieso geen fan van ‘’The Lord of the Rings’’ en de vorige Hobbit was voor mij ook geen succes. Voor de rest is het goed geacteerd, de animaties zijn zondermeer mooi en kan niet anders zeggen dat ik de hele film (160 minuten) mij niet heb verveeld. The Hobbit is als een serie, aan het einde krijg je geen einde maar je wil snel de volgende zien, en daar moet je dan weer lang op wachten. Bij deze had ik echt het gevoeld dat waar het vorige keer geëindigd was, het weer verder ging. Net of een film in 4 delen is geknipt en voor de rest is een het een constante achtervolging in een sprookjes landschap en aan het einde een vuurspuwende draak die teveel lult.
**********

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Een gedachte over “The Hobbit 2 (review + trailer)”

Maak mij blij en geef reactie :D