LSO Dave (Leipe Shit Ouwe) gaat in Première met: ”Be A Kid Again”

Mis het niet! 23 Januari in het ZaanTheater in Zaandam.


Dave gaat het waarmaken in een nieuwe authentieke, interactieve cabaretshow. Zijn stijl? Baldadig, intelligent, tegendraads, goedgebekt, humoristisch en hyperactief.

Het thema van de show, zoals de titel al zegt is ‘Be A Kid Again’. We leven tegenwoordig allemaal zo ‘gestressed’ en ‘volwassen’. Zou het niet heerlijk zijn als we dat gevoel van kind zijn, die volmaakte onschuld en dat gevoel van geen grenzen kennen en/of hebben weer terug te kunnen halen met elkaar? Baka-Power is dat gevoel, Baka-Power is die emotie die je in je hebt, maar waar in deze serieuze wereld geen plaats meer voor lijkt te zijn Baka-Power is 100% ADHD waar je je niet meer voor hoeft te schamen.

Dave Bakker maakt met Leipe Shit Ouwe (LSO), al drie jaar korte satirische filmpjes op internet. Het karakter van de filmpjes is soms controversieel te noemen.

Copy/Pasta van:  scarlet8817

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D