Bro’s Before Ho’s (review + trailer)

Ik zag er tegen op en ging omdat mijn zoon het graag wou zien. Maar moet bekennen dat ik het heel stiekem best een goede film vond, stukke beter dan New Kids Turbo. Het is weer een ouderwetse debiele Hollandsche film met bizarre omstandigheden en personages die toch hun rol zeer serieus spelen. Keiharde kreten die we alleen denken, worden gewoon doodnormaal uitgesproken, lekker hard en plat. Maar deze film heeft toch een lieve moraal van volwassenen die nooit volwassen willen worden. Door alle absurditeiten die voor sommige misschien heel normaal zullen zijn, is deze film best een romantische liefdes film die je kan raken als je snaren bent vergeten te stemmen. Deze film is bijna kunst die in de verte geïnspireerd is door Tarantino en een hele rits filmklassiekers. Toch op de valreep vind ik deze de beste Nederlandse film van 2013, al heb ik ze niet allemaal gezien. En blijf zitten tot het einde!
**********

2 gedachten over “Bro’s Before Ho’s (review + trailer)”

  1. Allereerst de aller beste wensen voor 2014 dat je maar veel actief mag zijn op Madbello.nl.

    Ik had nooit verwacht dat deze film van jou zo’n waardering zou krijgen. Dus ik ga binnenkort is met me meisie naar de bios om hem ook te zien.

    1. Ha ha, ja , ik vond het echt een aandoenlijke film, echt een film die alleen in Nederland gemaakt kan worden. Ook leuk voor Thuis 😉

Reacties zijn gesloten.