De zelfmoord van een ongelukkige sukkel

De aanloop naar de feestdagen toe zijn voor vele mensen niet altijd even leuk. Vooral als er meerdere problemen spelen, in de serie achtergelaten reacties op deze webstek. Achter de schermen van dit weblog komen vaak leuke reacties binnen, maar af en toe komt er wat je in eerste instantie best heftige en personelijke reracties binnen waar in eerste instantie geen acht aan geeft, maar dan de interactie daarop, die je bijna versteend achterlaat. 12 november komt er een reactie van: ”Ongelukkige sukkel” binnen, een van de vele reactie op dat item, maar ruim een maand later komt er een reactie van: broer van “ongelukkige sukkel” binnen. En daar werd ik echt toch wel even stil van. Zo’n verlaten anonieme laatste nagedachtenis van een gedachte frame van iemand die je niet kent en je kan afvragen of het echt is of niet. En dan de reactie van zijn broer op zijn zelfmoord. Hier onder de twee reactie’s en RIP voor alle ongelukkige sukkels:

Ongelukkige sukkel 12/11/2013 at 13:18
LIefde doet pijn. Altijd zal liefde resulteren in pijn .Vroeg of laat .Of je moet een gewetenloze slet zijn.
Die zijn uitgezonderd. Maar voor de rest,ieder1,zelfs olifanten weten ,voelen ,liefde doet pijn. Eind dec 2013 ,27st precies is de laatste dag op deze wrede wereld bol voor mij. Waarom? ;Liefde (of het gebrek daarvan).
250 mg valium ,1500 mg methadon ,3000 mg trazodon en de dubbel ingepakte capsule met rattengif, die pas na 5 uur open gaat in de maag .Gevolg ;Hartstilstand 100%.Maanden heb ik gedacht , dus geen impuls.
Ik ben een man van 42 maar ben er wel klaar mee. Zonder liefde, een vrouw om mee op te staan en tegen te praten, om mee naar bed te gaan en naast elkaar te liggen ,is het leven ,niets meer of minder dan verteren van voedsel tot stront .Elke dag weer. Zomers ken ik al 25 jaar niet meer , voor mij is het elke dag winter. Het zal wel aan mij liggen. Ben waarschijnlijk lelijk of onaardig. Of allebei. Desalniettemin is er dat gevoel ,dat ik niet zonder haar kan leven .Heb gekeken of ik misschien homo ben maar dat doet mij alleen maar walgen ,van mijzelf en de daad.
Sex met een man ,met mijzelf als man is verachtelijk .Ik voelde mij daarna zo vies en walgelijk ,dus nee homo zal ik wel niet zijn. En nu ben ik 42,maar zou geen vrouw van boven de 50 willen ,(mocht ik zelf zo oud worden). Bejaarden seks vind ik niet aantrekkelijk of in moderne taal ;geil , integendeel , ik word al kotsmisselijk bij de gedachte .Dus pleeg ik zelf moord ,ieder1 vind mij toch een onuitstaanbare klootzak . Een mislukking ,een losser .Ben zo moe ,van elke dag het zelfde doen ;stront maken .Maar geloof mij ,behalve de gewetenloze slet m/v ,zal ieder 1 ,vroeg of laat realiseren ;Liefde doet pijn!!.

broer van “ongelukkige sukkel” 19/12/2013 at 10:13
Ik hoop dat je nu eindelijk rust hebt .Klaar met wat jij “ondragelijk” noemde.
Dat je ongelukkig was wist ik wel ,maar een sukkel? .Jij was geniaal ,mijn grote voorbeeld .Jij was voor niemand bang en altijd tegen onrecht. Waarom je het toch gedaan hebt, blijft voor mij, en de rest van de familie een onbeantwoorde vraag. Je had je bedacht zei je. Je zou het niet doen en het loste niks op. Waren dat alleen maar woorden om ons gerust te stellen of anderen niet aan te sporen het zelfde te doen? Je moet verschrikkelijk geleden hebben .Het bloed kwam zelfs uit je oren .Een maagbloeding, herseninfarct ,en hartstilstand .De dokters zeiden dat je hart zo snel is gegaan dat het implodeerde .Sukkel had wat gezegd dan. Geld voor je verslaving had ik je nooit geven, maar ik had alles voor je gedaan om hulp te vinden. Eigenwijze klootzak. Sorry ,over de doden niets dan goeds maar Mam is nu de gehele dag bij je graf .Van 9 tot 5 .En niemand krijgt haar daar weg. Is dit nu wat je wou? Je schuldenaars kunnen i.d.d naar hun geld fluiten ,van een dooie valt niks te halen, maar uiteindelijk hebben ze toch gewonnen .Zij hebben jouw tot je dood gedreven, snapte je dat dan niet? Dat ze zo alsnog gewonnen hebben .
Voor ieder1 die dit niet begrijpt, de “ongelukkige sukkel” mijn broer heeft het toch gedaan en heeft op een verschrikkelijke wijze geleden voor hij dood ging.
Hij heeft nog geprobeerd 112 te bellen ,maar heeft de telefoon niet bereikt.
De hele slaap kamer onder bloed. Het kwam uit zijn neus ,oren en mond en anus. Hij dacht simpel in te slapen, maar heeft zwaar geleden. Daarom het leven kan moeilijk zijn ,maar als u zelfmoord overweegt eis hulp .Gooi een ruit in bij de politie of zo ,maar eis hulp. De hand aan je zelf slaan kan vreselijk uitpakken. ZOEK HULP! rust in vrede broer ,ik hoop dat je nu eindelijk de rust hebt, waar je zo naar zocht. Je broer.

6 gedachten over “De zelfmoord van een ongelukkige sukkel”

 1. Ja wat moet je hiervan denken, zwak, zielig, stoer dat hij het toch gedurfd heeft. Heb helaas te vaak van dichtbij meegemaakt, niet allemaal zelfmoord maar 3x zelfmoord vind ik toch wel veel. Een maatje van die pier af gesprongen midden in de winter. De ander is voor de trein terecht gekomen op zijn verjaardag. Hij ging opstap in Rotterdam (wij waren er al) kwam er achter dat hij op het verkeerde perron stond en dacht snel over de spoorbaan over te kunnen steken. Helaas reed de NS dit keer wel op tijd. Vervolgens een beste vriendin bellend op de fiets met haar moeder. Ze reedt door groen en een dronken automobilist door rood en schepte haar. Haar moeder heeft de klap gehoord tot de telefoon op de grond kwam en de verbinden wegviel. Heb haar helaas zien liggen en zag er alles behalve lekker uit. Toen nog een maatje aangereden door een afslaande vrachtwagen. Een tante gevonden hangend aan de kapstok (je moet er maar opkomen). Het had zo een reclame van Patex kunnen zijn “Patex als het echt vast moet zitten”.

  Ja en 31 december komt er ook weer aan de avond waarbij ieder jaar weer regelmatig wat tranen weg pinkt en ik me erg leeg voel ondanks dat ik met me vrouwtje en 3 beste vrienden bij me maatje thuis zit. Toch op dat moment wel fijn dat ik bij hun ben. Op dat soort momenten merk ik dat echte vrienden toch kunnen bestaan. Maar 2014 wordt mijn jaar met veel moois in het vooruitzicht.

  Voor de familie van deze man wens ik hun veel sterkte!!!

  1. Wouw wat heftig zo veel achte elkaar en ook zo van dichtbij. Dat kan niet anders dat het wat met je doet.
   Mijn zus heeft jaren geleden een mislukte zelfmoord poging gedaan, maar wel eentje waardoor ze de rest van haar leven niet meer zelfstandig kan wonen en afhankelijk is van 24/24 hulp. En je afvraagt wat beter was geweest.

   1. Wat het met mij gedaan heeft is dat ik erg gesloten ben (voor de meeste) en best heel bot ben. Kan om de ziekste dingen de ballen uit me broek lachen waar bij andere de maag omdraaien. Er is zoveel in me leven gebeurd als ik dat hier allemaal neer moet zetten dan zit je gelijk over je datalimit heen van je site hahahaha.

    Maar dat is wel erg voor jou je zus en de rest van de familia. Het ergste is nog dat zo’n persoon er na vaak spijt heeft, en je kan het helaas niet meer terugdraaien. Je leven en van andere verwoest door 1 handeling. En vaak lijken de problemen achteraf na tijden helemaal niet zo erg meer. Althans dat zijn mijn ervaringen. Ik ben blij dat ik in mijn jeugd nooit gekke handelingen gedaan heb al was het heel erg zwaar en niemand wist van iets. Nu oud en nog steeds niet wijs maar wel blij dat ik er nog ben.

Reacties zijn gesloten.