Wat vind Balkenende van Scheringa?

Dit zijn de woorden die Jan-Peter Balkenden uitsprak op 18 mei tijdens een bijeenkomst voor de Europese Verkiezingen, voor je het allemaal gemist had :

Je bent een voorbeeld voor ons allemaal, je speelt een geweldige rol in de financiële sector, zet je in voor sport en cultuur. Ik vind dat fantastisch. We zijn trots op je.

Daar hoef ik hopelijk geen woorden aan vuil te maken, dat zegt genoeg over Balkenende toch ?!

Balkenende en Scheringa-gate in the making

HP-DETIJD door Bas Pepernoten 28 Augustus 2009


2 gedachten over “Wat vind Balkenende van Scheringa?”

  1. @ SirCumSized : Geweldige reactie weer, zelfs beter dan deze ''oude'' item 🙂

    Snap nog steeds niet waarom je niet gaat bloggen, op deze manier ben je verloren talent 😉

  2. Op zich een opmerking van JP die je vanuit verschillende hoeken kunt bekijken? "Je bent een voorbeeld voor ons allemaal"; bij allemaal bedoeld JP zijn companen in het kabinet en die kunnen inderdaad veel leren van Scheringa zijn "graaitechnieken" en ze hebben zeker geleerd.

    "een geweldige rol in de financiële sector"; ook daar had JP een zeer visionaire blik want de DSB bank moest wel geofferd worden zodat the "Big 5" aan Nederlandse banken uit het vizier blijven van de publieke opinie. Die Big 5 hebben natuurlijk ook diverse financiële produkten waar meer dan 71% rendement op gepakt wordt maar het is altijd handig als je een "buitenstaander" voor de totale schuld kan laten opdraaien, da's die "geweldige rol" van de heer Scheringa met zijn Schurken Bank (zo werd DSB intern in de bancaire wereld vaak genoemd). Kortom: JP heeft een paranormale gave en is onze grote roerganger in bange tijden?

    Zo, ik ga weer even mijn medicijnen innemen want als ik lees wat ik nu type? 😉

Reacties zijn gesloten.