The Lone Ranger (review + trailer)

Ik had al verschillende recensies gelezen en meestal ben ik het dan niet mee eens. Maar helaas waren deze keer de recensies terecht en zelfs te mild. Het rare aan deze film is dat het voor het oog en technisch gewoon goed in elkaar zit, het zou een vermakelijke actie western moeten zijn en dat is het in principe ook. Maar op een of andere manier was de geest uit de fles, de hele film is zelfs saai ondanks de goede actie. Ik denk dat deze film een samenraapsels van geijkte clichés aan elkaar is geplakt, clichés die allemaal in ons bewustzijn al jaren zijn ingeprent en al kennen, dus echt boeien doet deze film niet en Johnny Depp ook niet meer echt.
**********

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D