De USA heeft Obama en Nederland ??? (tegeltje van de maand)

Dit is voor mijn de tegeltje van de maand en zo waar als een VOC koe.

obama balkenende

Moest gelijk aan Marco Borsato denken en de huidige kracht die Nederland drijft ? Volgens mijn is Nederland overgeleverd aan krachten van buiten af en we hebben totaal geen leidende figuur meer. We zijn overgeleverd aan de goden en laat staan dat een figuur als de heer Lakeman een solide bank zonder enige aanwijsbare rede van misbeleggingen kan laten omvallen. Hier word van oude jongens krentenbrood spelletjes gespeld op hoog bancair niveau waar geen hond pap van lust en de belastingbetaler kan de rekening er van betalen. BAH !
gemaild door Robby V.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

5 gedachten over “De USA heeft Obama en Nederland ??? (tegeltje van de maand)”

  1. Wat ik niet begrijp is de "lethargische" houding van alle getroffen burgers in Nederland. In enkele jaren is de gezondheidszorg om zeep geholpen, de kosten van de geprivatiseerde Nutsbedrijven meer dan verdubbeld, de "middenstand" zijn de nieuwe minima geworden, de minima met zijn allen in de schuldsanering en het gegraai bij de aristocratie (topboys bedrijfsleven én publieke bestuur) alleen maar toegenomen. En dat laten we allemaal gedwee toe zonder enige vorm van protest? Ik ben bijna geneigd te zeggen dat iedere regering het volk krijgt die zij verdiend?

Maak mij blij en geef reactie :D