Fraude loont

IK ZEG DOEN!!! Fraude loont en minder dan 2% pakkans. Kijk en huiver en zie waarom alles steeds duurder wordt. Via GeenStijl.nl

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “Fraude loont”

  1. Mike ik heb al meerdere zaken hier op het werk gehad van gedupeerde mensen die via zo`n gastouderbureau genaaid zijn. Ik heb bedragen gehoord daar krijgt een Paard de hik van ( Hik ) En inderdaad de onwetende slachtoffers draaien overal voor op. De regels en richtlijnen zijn zo zwak dan vraag je ook om fraude.

  2. Tsja, die Roemen deden het al voor, het is echt makkelijk maar je moet jezelf wel afvragen of je dat op de lange duur ook kunt volhouden. Eenmaal gepakt sta je voor altijd op een zwarte lijst….

Maak mij blij en geef reactie :D