After Earth (review + trailer)

Gevaar is echt maar angst is een keuze. Dat was z’n beetje de mooiste zin van de hele film en een reflectie van hoe gedachtes werken en we ons laten beïnvloeden door die waanzin en illusie die gedachtes ons voorspiegelen. Het was geen onaardige film en meer een familiefilm, vader en zoon relatie in een science fiction setting. De film had meer diepgang mogen hebben door het achtergrond van het verhaal meer uit te werken en laten zien wie die aliens zijn die dat monster heeft gemaakt om de mens uit te roeien. Voor de rest was het goed te behappen en het kijkt lekker weg, maar meer ook niet.
**********

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D