Star Trek Into Darkness (review + trailer)

Als ik Star Trek zie mis ik altijd de wekelijkse serie op TV van vroeger. Maar kan niet anders zeggen dat het voor SF en Star Trek liefhebber het een waar spektakel is, het geluid knalt lekker hard uit de spiekers en het lijkt of het geluid bij elke film in het IMAX steeds harder is, niet onprettig voor het effect en het 3D is me niet eens opgevallen, al schok ik paar keer door de rondvliegende objecten die je naar je toe schoten. Kan je garanderen dat je niet verveelt en door het geluid zal je niet snel in slaap vallen, het is een echte Star Trek film.
**********

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D