Fast & Furious 6 (review + trailer)

Een koele strakke film vol actie en humor. Als je daarvoor gaat krijg je waar voor je geld en in het IMAX is nog lekker heftig ook, met keihard geluid en geronk van motoren. Alleen het verhaal rammelt aan alle kanten, maar ben bang dat de kijker daar niet voor gaan. De film begint gelijk met het onmogelijk aangrenzende actie om bijna aan het eind voor een mens zelfs onrealistische acties waar je best om moet lachen, zo als dat een Antonov land en doorrijd en 1/4 van die film en actie zich afspeelt terwijl dat vliegtuig wil opstijgen. Hoe lang moet die landing en startbaan wel zijn???
**********

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

5 gedachten over “Fast & Furious 6 (review + trailer)”

  1. Deze film sla ik over, heb helemaal niets met auto’s (wel met vliegtuigen maar stap er voor geen goud in). Ik ga van de week is kijken of Hangover 3 iets is.

Maak mij blij en geef reactie :D