De Harlem Shake en de wraak van God

Deze hype is nu ondertussen wel een beetje afgekoeld, maar pas op als je de Harlem Shake nog wil doen. God kent geen genade en zie wat het met deze jongen doet die vrolijk de Harlem Shake deed, hij doet het nooit meer en mag nog van geluk spreken: God straft man voor Harlem Shake

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

4 gedachten over “De Harlem Shake en de wraak van God”

    1. Niet dat ik weet, zou wel niet. Die hebben gewoon keihard staan lachen wat ik zelf ook had gedaan als ik het zou zien gebeuren.

  1. Heerlijk hoe hij in dat vuurtje valt. Zelf ook een keer gehad met oud en nieuw. Ik liep op krukken door een afgescheurde enkelband en had hem aardig hangen door de Baco’tjes, dat ging niet goed samen met de krukken hahaha. Ik heb het geweten de volgende dag, blaren op de meest gekke plaatsen.

Maak mij blij en geef reactie :D