APP (recensie + trailer)

Het allereerste bioscoopfilm met een tweede scherm en dat ook nog van Nederlandse makelij: appdefilm.nl. Een uur voor de film begon heb ik drie keer geprobeerd de app te downloaden maar helaas gaf het elke keer halfweg een foutmelding, dan maar zonder app kijken. Zeker geen slechte film en ook best wel spannend, alleen heel erg onwaarschijnlijk. Psychologiestudente Anna Rijnders vindt op een zekere dag een app op haar smartphone die ze niet zelf heeft geïnstalleerd. Het ding noemt zichzelf Isis en geeft antwoord op alle vragen. Toen ik de film zag moest ik erg denken aan De Lift, ook een nieuwe technologie die een eigen leven gaat leiden, alleen bij deze film had ik zo iets dat als het mijn eigen smartphone zo raar had gedaan ik het na een dag dat ding al lang had vernietigd, echt wel! Al met al is het een geinige film, maar meer ook niet. **********

4 gedachten over “APP (recensie + trailer)”

  1. Gisteravond dus naar app geweest, heerlijk weer met nog 2 andere mensen in de zaal. Toen schoot opeens in me gedachte oh ja ik moet die app downloaden, schrok me de tering 110mb. Nou vooruit dan toch 2gig per maand dus downloaden maar.

    Ik moet zeggen bij mij werkte het echt perfect die app, het was grappig te zien hoe die app de punten in de film herkende door de geluiden in de film. Ik hoop dat ze dit verder gaan uitbouwen dat het interactief wordt.

    Verder ja de film, denk dat als er geen app bij zou zitten dat ik hem een heel stuk minder had gevonden met de rede dat je toch steeds zit van ooooh wanneer krijg ik weer wat op me telefoon te zien. Het verhaal vond ik nou niet echt van goh ik heb de film van het jaar zitten kijken.

    PS : Wit licht is wel een hele mooie en goede film, die moet je zeker is gaan kijken!!!

  2. Ha ha ha Barry, ja wel, maar daar hebben ze leuk op ingespeeld door daar storing in te doen en toel wel stond dat je mobiel aan moet houden maar wel met het geluid uit, aan het intro is er oon aan gedacht .

  3. Wat ik mij nu afvraag Bello, kreeg je voorafgaand aan de film te zien zoals bij iedere film het filmpje te zien van "mobieltjes uit".

Reacties zijn gesloten.