Rechtenvrije foto’s via Google

Hoe je copyright vrije foto’s via Google Afbeeldingen kan zoeken en vinden.

Kijk en luister goed hoe Marco Raaphost het uitlegt. En zo een hoop rechtszaken, advocaatkosten en dwangsommen kan schelen.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “Rechtenvrije foto’s via Google”

  1. En toch worden er veel fouten gemaakt Ze pakken wel de foto maar een naam daar doen ze niet aan. Het lijkt het of ze zelf voor een foto gezorgd hebben en met een naam vallen ze door de mand.

    1. Van de gevestigde media is het inderdaad diep treurig dat ze daar heel stiekem een slaatje uit willen slaan. Zo moeilijk kan het toch niet zijn om een naam te noemen? Dat heb ik althans de afgelopen internet jaren wel geleerd en uit onwetendheid gekomen 😉

Maak mij blij en geef reactie :D