Hansel and Gretel Witch Hunters (review + trailer)

********** Zeer gewelddadige en bloedige versie van Hansel and Gretel en terecht voor 16+. Al zou mijn zoon van 13 hier wel van genieten en menige ouders een oogje dicht zullen knijpen aangezien het er te dik bovenop ligt met genoeg humor, maar voor de rest is het een strakke en mooi in elkaar gezeten film zonder verdieping, net leuk om het te kunnen volgen. Van onze Hollandse Femke Janssen word letterlijk en figuurlijk gehakt van gemaakt en wat mij betreft had Pihla Viitala wat meer in beeld mogen komen. De 3D effecten waren goed en de objecten werden echt naar je toe gesmeten, dus voor de liefhebbers van actie, comedy en fantasy is deze een aanrader om het in de bios te gaan zien en het liefst in 3D.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

3 gedachten over “Hansel and Gretel Witch Hunters (review + trailer)”

  1. Deze ga ik zeker in de bios kijken, het lijkt mij echt een film die ik wel 10x kan kijken. Net als Sleepy hollow welke ik ook al zeker 8x gezien heb.

Maak mij blij en geef reactie :D