Django Unchained (review + trailer)

********** Toen ik naar deze film ging wist er weinig over, behalve wat fragmenten in vogelvlucht gezien. Toen ik de bios binnenstapte zag ik dat het een productie van Quentin Tarantino is en toen ik naar binnen ging zei de portier dat het 3 uur ging duren, maar dat ze zo voorbij zijn. Niet alle Tarantino’s zijn even geweldig maar deze was weer verrassend goed en deed de westerns weer tot leven komen, geweldige muziekkeuze in een zeer gewelddadige western in de slaventijd, het bloed vloeit rijkelijk en het vlees word er met kilo’s afgeschoten, ik heb werkelijk in een deuk gelegen door de echt serieus geacteerde rollen in bizarre en komische situaties. “Alleen Tarantino kan je zo naar absurd grof geweld laten kijken met een glimlach”

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D