Stoere meubels koop je ook online

In de woning van een stoere man horen stoere meubels.
Fashion for home
heeft ze volop. Massieve tafels, voetenbanken met koeienhuid en koninklijke fauteuils.

Na een lange dag werken, of in elk geval rondhangen op je werk, moet je even relaxen, toch? In de Chelsea-fauteuil is dat geen enkel probleem. Voetjes omhoog, de krant en een biertje erbij en wachten tot vrouwlief het eten klaar heeft. En dat allemaal voor nog geen 800 euro.

Je voeten kan je op tafel leggen of je koopt een speciale voetenbank waar je kinderen af en toe ook nog op kunnen zitten. Dit zitbankje is bekleed met echte koeienhuid en daardoor is elk exemplaar uniek.

Eet je het liefst op de bank? Dat hoeft niet meer als je een robuuste, massieve tafel koopt. De eettafels van Fashion for home zijn stoer en mannelijk, maar ook stevig en mooi. Je zult er met plezier aan eten, pokeren en met je vrienden bier drinken.Voor een ontspannen afsluiting van je avond kijk je vanuit je luie stoel naar een goede film op je flatscreen-tv, die natuurlijk op een strak tv-meubel staan. In de lades heb je meer dan genoeg ruimte voor je dvd-verzameling.


Meer designmeubels, eettafels en stoere tv-meubels vind je hier.

 

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “Stoere meubels koop je ook online”

Maak mij blij en geef reactie :D